Vinduespudser Valby

Dit næste studiejob kunne være som vinduespudser i Valby. Det lyder lidt alternativt men er velegnet til dig der har brug for at røre dig ved siden af studierne. For at være studerende kan til tider være en kedelig opgave. Det kræver stor disciplin og man bruger oftest mange timer alene derhjemme imens man studerer. Så er her muligheden for at bryde hverdagens monotoni. Du kommer ud og får frisk luft, får rørt dig, oplever flow. På denne måde ender du med at kunne fokusere endnu mere på bøgerne når dette krævedes.

Der findes utallige forskellige studiejobs i København og et af dem er som vinduespudser i Valby. Det lyder måske ikke som et drømmejob, men det kan det sagtens gå hen og blive for den rigtige studerende. For som vinduespudser i Valby oplever du byen, byens puls og kan samtidig nyde stilheden i de grønne områder i Valby, og får rørt dig. Udover at tjene penge er det også sundt. For sundhedsstyrelsen anbefaler at man rører sig minimum 30 minutter om dagen. Det kan man klare ved et aktivt studiejob.

Øg din fokus på studiet – bliv vinduespudser i Valby

Ved at bryde hverdagens monotoni og opleve byen øger du ikke kun din kassebeholdning. Du øger din sundhedstilstand og samtidig øger du også dine karakterer. Det kan lyde som et paradoks at man kan øge sine karakterer ved at arbejde. Men der er mange grunde til at denne påstand passer. For det første øger dog skærper det ens sanser at opleve flow. Flow er en særlig form for velvære man får når man udfører et stykke fysisk arbejde tilfredsstillende for en selv.

En vinduespudser i Valby kan have gode arbejdstider

Som studerende er du tit til forelæsninger om dagen og har derfor nemmere ved at arbejde tidligt om eftermiddagen og om aftenen. Vinduespudsning giver det bedste resultat hvis det laves i dagslys men om sommeren har du stadig mange timer til at pudse vinduer efter du har fået fri. Og er du fleksible vil kunderne sikkert elske at de kan få pudser vinduer sent på eftermiddagen. Så kan kunderne overvære arbejdet, hvis de ønsker det, uden at skulle tage fri for arbejde. En gevinst for kunden, en gevinst for firmaet der har ansat dig, og en gevinst for dig. For tilfredse kunder er glade kunder. Du har allerede ydet en service inden du er trådt ind af døren. Så overvejer du et anderledes studiejob så overvej at søge ind som vinduespudser i Valby.  

Vinduespudserne i Valby er i hård konkurrence for tiden, og det kan mærkes på mange af vinduespudsernes økonomi. Måske er det fordi folk er begyndt at spare på deres forbrug og måske er folk begyndt at være alt for loyale over for én vinduespudser så andre ikke kan få nye kunder. Vinduespudserne i Valby er nødt til at tilpasse sig markedet så de kan få økonomien på plads igen – måske ved at gå sammen og starte et større firma eller måske ved at søge til andre markeder i andre byer? Uanset hvad er man nødt til at tænke ud ad boksen for at redde økonomien i tider med hård konkurrence.

Vinduespudserne i Valby er i hård konkurrence med hinanden

For tiden er der en stigende og intens konkurrence blandt mange af vinduespudserne i Valby. Nogle mener det er fordi folk sparer mere på pengene og vælger at vaske deres ruder selv, og andre mener at efterspørgslen på vinduespudser er faldende fordi folk beholder den samme vinduespudser. Dette kan betyde at mange af vinduespudserne har svært ved at få nye kunder, netop fordi kunderne er loyale mod deres stam-vinduespudser i Valby. Statistikker viser af mange af indbyggerne gør brug af en vinduespudser i Valby, så der er stadig et stort marked for vinduespudserne – hvilket betyder at der ikke burde være så hård konkurrence som der er.

Hvordan kan vinduespudserne i Valby tilpasse sig markedet?

En fordel kan være at slå sig sammen til et større firma og på den måde dele kunderne lidt mere i blandt sig. Vinduespudserne i Valby vil på denne måde være mere sikker på at have kunder og derfor også pga. deres størrelse stå meget stærkere på markedet. Det at skabe et større firma betyder også at man som vinduespudser bliver en del af et større image og brand som kunder hurtigt kan begynde at anbefale til deres omgangskreds – hvilket måske er vejen frem for vinduespudserne i Valby der kæmper om kunderne.

Bør vinduespudserne i Valby søge til andre markeder?

Det er muligt at vinduespudserne i Valby er nødt til at søge til byerne der ligger omkring dem for at kunne holde økonomien ordentligt oppe. I tider med hård konkurrence må man tilpasse sig – og det kan også sagtens være der er en by i nærheden med en masse potentielle kunder der står og mangler en vinduespudser fra Valby. Uanset hvad kan det ikke skade at lave lidt research på de nær omliggende markeder for at se om man kan gøre sin position på markedet lidt stærkere for at komme igennem tider med hård konkurrence.