Velkommen til Minida

Dette indhold er sponsoreret 

Velkommen til Minida.dk – siden for dig der er på udkig efter flotte plakater. Her finder du dine plakater online, i alt fra små til store plakater. Minida er navnet på en danskejet webshop, der sælger moderne plakater. Holdet bag Minida.dk lever og ånder for design, og ønsker at hjælpe dig med at gøre din bolig endnu mere indbydende og hyggelig, ved at tilføre dem plakater. Plakaterne er designet med inspiration fra den moderne, stilrene og til dels minimalistiske skandinaviske stil. Hos Minida.dk er design og boligindretning i fokus, og den gennemgående røde tråd i indretningen, er i højsædet. Alle plakaterne er designet med dette for øje – med udgangspunkt i den stil, der gør sig i langt de fleste hjem, hvor neutrale nuancer er de gennemgående farver for interiøret, væggene og loftet. I sådan en indretning kan plakaterne fra Minida kombineres perfekt med den eksisterende indretning i hjemmet.

Kunderne i centrum

Holdet bag Minida.dk går meget på i at kunden er i centrum. Dette er hvad enten du blot er på udkig efter inspiration, har foretaget et køb eller ønsker at returnere eller reklamere. Minida.dk ønsker at alle deres kunder skal være tilfredse med deres køb – dette opleves også i den måde hvorpå plakaterne fremstilles, printes og pakkes. Når du handler hos Minida.dk bliver plakaten printet og pakket efter alle hensyn, således at produktet når frem til dig i perfekt stand. Og hvis ikke det er tilfældet, skal du ikke tøve med at hive fat i dem via deres kontaktformular på hjemmesiden. Her skal der blot vedlægges billeder af skaderne, og efterfølgende sendes der en ny plakat afsted til dig omgående. 

Lytter til sine kunder

Hos Minida.dk er kunderne deres største inspirationskilde. Så hvis du synes at der mangler nogle designs i deres udvalg af plakater – eksempelvis et helt nyt, moderne koncept, som du har spottet hos andre, så tøv ikke med at sende dem en mail med din idé. Som tidligere nævnt, er kunderne i fokus og dem Minida lever af, hvorfor kundernes holdninger og meninger vægtes højt. Så send dit forslag afsted, herefter printes det ud og placeres i en sektion af kreative idéer. Forventeligt bliver din idé måske den Minida går i gang med næste gang. Hvis det er tilfældet, modtager du naturligvis en gave, som tak for hjælpen. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *