Lej en bartender

Skal du holde stor fest, reception, bryllup eller måske privat fødselsdag, så lej en bartender og få serveret de mest fantastiske cocktails og drinks til dig og dine gæster. At leje en bartender udviser stil og klasse, og det sender et signal til dine gæster om, at du tager dem alvorligt og gerne vil give dem en uovertruffen oplevelse, hvor det hele bare spiller.

Lej bartender og læg bekymringerne fra dig omkring alt, hvad der hedder drikkevarer. Du kan få det lige, som du vil have det, og du kan få det ganske billigt, hvis du har et budget, du skal overholde. Når du lejer en bartender, så får du hele pakken. De tager selv alt udstyret med, og de kan være særdeles behjælpelige med en indkøbsliste, så du sikrer, at der bliver købt ind til de bedste og flotte cocktails, som dine gæster vil elske. Få skræddersyet en pakke efter dine behov og budget, hvor du kan få det, som du ønsker. Lej en bartender er en glimrende lille investering, som kan spare dig for rigtig mange bekymringer – og så kan du være ganske vis om, at folk får cocktails, der er bygget af en professionel, som sætter en ære i sit erhverv.

Lej en bartender til alle typer arrangementer

Vores bartendere kan lave alle cocktails og drinks, og de spænder vidt fra et bagkatalog af 80’er drinks som filur, Pina Colada og Tequila Sunrise. Men de er så sandelig også 2016-opdateret, så de kan kreere nogle af de mest hotte cocktails lige nu, som blandt andet tæller Mojito, Caipirinha og Old Fashioned – for bare at nævne et par stykker.

Uanset om du skal holde firmafest med tema, polterabend, julefrokost, studentergilde eller noget helt fjerde, så kan vi strikke en løsning sammen, der imødekommer dine ønsker til, hvordan det skal være. Mangler du inspiration, så kan vi agere sparringspartner og komme med forslag til, hvordan det kan gøres. Vi har stor erfaring inden for afholdelse af alle typer arrangementer, så intet er hverken for stort eller for småt.

Lej en bartender og få en professionel service fra et team eller enkeltpersoner, som har stor passion for deres arbejde. Vi bryster os af at levere bartendere af allerhøjeste kvalitet, som betragter bartending som en videnskab. Derfor er der altid et smil på læben, imødekommenhed og underholdning til alle dine gæster. Lej en bartender og nyd de mange drinks og cocktails. Lad os om at servicere dine gæster, så du kan slappe af og nyde din aften.

Sådan fungerer det når du lejer en bartender

Vi kan være behjælpelige i hele processen eller dele af den. Det vil sige, at vi tager en indledende samtale om, hvad du gerne vil have. Herfra kan vi stå for alt fra opskrifter til drinks, indkøbsliste, vi medbringer udstyr – og vi kan strikke en løsning sammen efter event eller tema. Det er kun fantasien og budgettet, der sætter begrænsningerne. Vi kommer altid med gode anbefalinger til dig, da vi har stor erfaring og gerne deler ud af den, så du får en rigtig vellykket aften med færre bekymringer. Drinks og cocktails er en rigtig stor del af indtrykket på en aften, hvorfor det hele skal være perfekt. Vidste du at du også kan leje en tjener?