Sørg for at sikre dit hjem

Hvis du er en, som har en penis pumpe eller overvejer at få fat i en eller andet sexlegetøj og værdier, så bør du tyvesikre dit hjem. Især en penispumpe kan være en meget personlig og kostelig genstand, som man ikke vil have andre får fingre i. Derfor er det yderst anbefalet, at du sikrer dig imod det. Det kan også være, at du ikke vil have at andre ved om din penis pumpe. Så er det også anbefalet at gemme den lidt væk. Gør den svær for folk at komme til.

Start med tyverialarmen

Det er et godt første skridt at starte med en tyverialarm. Det er en god måde at sikre, at andre ikke kommer ind i dit hus. I dag er det heller ikke engang særlig dyrt. I gamle dage skulle have sidde i mange timer og lægge ledninger ind i sin væg, som så skulle gå rundt i hele huset. Sådan at de kunne dække hele huset. Men i dag er teknologien opgraderet så meget, at det hele er trådløst og nu skal man blot bore et lille hul ved din hoveddør eller sætte den op med klister tape. Man kan endda få udendørs alarmer i dag. Er teknologiudviklingen ikke bare skøn?

Du kan også gå endnu mere amok og få dig en tyverialarm med video eller røgalarm. Så kan du optage tyven, hvis du skulle få indbrud og videregive det til politiet, som så vil have meget bedre chancer for at fange gerningsmanden og dermed få dine ting tilbage til dig. Det kan dog være lidt pinligt at skulle op på politigården og hente sin penispumpe, men de skal nok opføre sig professionelt. 

Røgalarmen kan være der for at forvirrer tyven og måske få ham eller hende til løbe uden dine ting. Disse ting koster selvfølgeligt ekstra, så du må selv vurdere og dette kunne lyde som pengene værd.

Køb de bedste mærker

Men når det kommer til din penispumpe og den sikkerhed, så kan du ikke gå ned i mærke. Du bør investere i de bedste former for tyveriforsikringer. Så for eksempel bør du også have en indbrudsforsikring, så du i hvert fald kan få en ny penispumpe, skulle uheldet være ude? Så handler det også om hvilke mærker af tyverialarmer og andet, som du er villig til at investerer i. 

Når det kommer til alarmerne, så er det i Danmark mærker som G4S og Verisure man helst skal gå efter. De sælger begge nemme at installere og bruge alarmer til overalt i dit hjem.

G4S er det største alarmfirma i verden, så de er garanteret at måtte vide lidt om gode alarmer. Det betyder også, at der er meget hjælp at hente hos dem. Hvis man er forvirret over opsætningen eller andet, så kan man altid ringe. Verisure er den mest installerede alarm i Europa. Så de er populære her i vores land og dens naboer. Så må der være noget om snakken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *