Lej en kok

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor kan du leje din helt egen kok her hos os, så du kan få den ultimative middag til brylluppet, receptionen, polterabend eller måske en rund fødselsdag. Lej kok hos os og læn dig tilbage i stolen. Vi klarer alt fra udvikling af menu med gode idéer og inspiration til den perfekte menu.

Med en professionel kok kan du selv være midtpunkt for hele herligheden og give dine gæster den opmærksomhed, de fortjener. Du slipper for alt det hårde arbejde, og der er ingen bekymringer overhovedet. Vores kokke har ekstremt meget erfaring inden for store og små selskaber, dermed får du en kok med rutine, så du altid får den perfekte middag.

Sådan bliver din fest en succes med lej en kok

Glem alt om timing og planlægning af menuen. Vores kompetente kokke varetager hele arrangementet inkluderet den menu, som du har været med til at vælge. Du får din helt egen kok, som kommer hjem til dig, eller der hvor festen eller arrangementet afholdes. Vedkommende laver lækker og indbydende mad på et gastronomisk niveau, som du er med til at fastlægge. Vi kan skræddersy det hele til dig efter budget – og vi holder os altid inden for det aftalte. Vores professionelle kokke sørger for, at du får den perfekte aften med stor succes.

Lej en kok og nyd de kulinariske oplevelser og tryllerier, som vores kokke kan brillere med. Du får en nøjagtig og udførlig gennemgang af menuen og maden, så du får som forventet og aftalt. Du skal ikke på noget tidspunkt foretaget dig andet end at nyde din aften, så tager vi os af alt det praktiske.

Lej en kok – bedre end dinner transportable

Der er bare noget mere eksklusivt over at have sin egen kok. Lej en kok hos os og få den eftertragtede oplevelse med alt fra forret, dessert, hovedret og tilhørende vinmenu. Vi er eksperter i at sammensætte menuer til perfektion, og vi måler vores evne til at levere en uovertruffen oplevelse til dig på, hvor tilfreds og glad du er. Derfor yder vi altid vores ypperste, så du får 100% kvalitet hver gang. Hos os føler du dig speciel, fordi du er speciel. Vi lever af at servicere dig og dine behov, og det gør vi bedst med kokke af højeste kaliber. De leverer varen, og sætter barren for din aften højt.

Når du lejer en kok, får du en langt bedre smags- og madoplevelse, fordi vores kokke laver maden på stedet. Det er bedre end dinner transportable, da du får maden lige fra komfuret – det bliver ikke bedre. Det er nemt og bekvemt at have din egen kok, og du skal ikke engang tænke på at gøre rent i køkkenet eller smide affald ud. Vores kokke tager sig af det hele, da vores mission er at give dig en helstøbt oplevelse, som gør dig glad og tryg. Nyd dine gæsters selskab. Vær midtpunkt. Vi klarer ærterne.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Ingen opgave eller selskab er for stort eller småt.