Få tilbud gennem Region Danmark og GoTutor

Region Danmark hjælper dig med at finde de bedste tilbud til den bedste kvalitet, både når det kommer til tyverialarmer, tømrere og malere. Men du behøver ikke lede længe efter et godt tilbud på ekstra undervisning eller lektiehjælp til dit barn. Ligesom Region Danmark finder de bedste tilbud, så finder GoTutor den bedste underviser eller lektiehjælper til dit barn. Du behøver ikke lede længere!

Vi finder det der passer til dig, for ligesom Region Danmark hjælper med at finde tilbud, hjælper GoTutor med at finde det bedste forløb til dit barn. Vi tilbyder en bred vifte af forløb og services, så du kan få dækket dine og dit barns behov. Og hvis du er i tvivl om hvad der passer til dig, står vi klar i den anden ende af røret. Vi er klar til at lytte til jeres specifikke situation, så vi sammen kan bedømme, hvilket forløb der bedst dækker dine behov.

Ligesom det kan være svært at vælge den rigtige tyveri alarm, for man skal kunne stole på at det virker som det skal, lige så svært kan det være at få hjælp til undervisning og lektier til dit barn, for her skal du stole på en person der skal være alene med dit barn! Det skal ikke undervurderes! Region Danmark kvalitets sikrer deres partnere før de anbefaler dem, og de verificerer at alt kører som det skal. Hos GoTutor gør vi det sammen, men vores kvalitetssikring sker gennem en certificeringsprocess, som alle nye undervisere skal bestå til perfektion! Ellers er der ingen chance for at de bliver sendt ud til nogens guldklumper!

At få en god underviser er lige så vigtigt som at få en god tømrer – hvis tømreren skruer bordet forkert sammen, falder det hele ned! Hvis en underviser ikke har styr på både det faglige, sociale og pædagogiske, lærer dit barn ikke noget – og deres forhold til skole og læring bliver måske ødelagt! Det undgår du med et forløb hos GoTutor. Vi samler kun de undervisere vi ved kan bidrage til dit barns læring, men vi gør også meget ud af at undervisningen og lektiehjælpen skal bidrage til motivation. Vi går ikke bare efter at dit barn skal komme hjem med gode karakterer i karakterbogen, vi går også efter at dit barn føler sig selvsikker og ser frem til at gå i skole, fordi de ikke længere føles som en kamp.

Det gode tilbud til hjemmet kan du få gennem Region Danmarks anbefalinger, men et af de bedste tilbud til hjemmet kommer fra GoTutor. Det er ikke bare noget vi selv siger, for vi er de bedst anmeldte udbydere af lektiehjælp på TrustPilot. Du behøver ikke lede efter bedre tilbud længere, for hos GoTutor finder du lige dét du og dit barn har behov for!