Bedste fagforening og a-kasse til frisører

Når du skal ud og vælge fagforening og a-kasse, er det vigtigt at vælge en, som passer til dit erhverv. Når du er frisør, skal du derfor vælge en fagforening, som er rettet mod frisører. Når du vælger efter hvilken branche, du befinder dig i, kan fagforening og a-kasse bedre hjælpe dig med lige præcis de udfordringer, du kan komme til at stå overfor. Skulle du, som frisør, komme ud for, at få brug for hjælp eller sparring omkring dit arbejde, er det derfor ideelt at finde den bedste fagforening og a-kasse til frisører. 

Find den fagforeing der passer bedst til dig 

Din fagforening skal matche, mest muligt, med hvem du er, og hvad dit erhverv er. Skulle uheldet være ude, og du får problemer på arbejdspladsen, får en arbejdsskade eller lignende, skal din fagforening kunne hjælpe dig med lige præcis dit problem. En fagforening skal ikke behandle alle problemer, og alle mennesker, på samme måde. Netop derfor, kan du få mest mulig ud af dine penge, ved at vælge en god fagforening og a-kasse. 

Når du som frisør arbejder i forskellige stillinger dagen lang, kan det være fysisk hårdt for kroppen. De positioner frisører skal stå i, og den måde hænderne konstant skal bruges på, når der skal klippes, farves og bruges diverse frisørgodkendte hårprodukter, kan uheldigvis lede til arbejdsskader. Dette er en af grundene til, at vigtigheden for at være medlem af en fagforening og a-kasse er så stor. 

Den optimale fagforening og a-kasse for frisører, siges derfor at være fra dansk frisør- og kosmetiker forbund. Her finder du en fagforening, som ved hvad erhvervet som frisør går ud på. De kender til faget, og hvilke udfordringer der kan komme, ved at arbejde som frisør i mange år. De kan hos dansk frisør- og kosmetikerforbund derfor bedst muligt hjælpe dig, når behovet er der. 

At være frisør er hårdt arbejde

At blive uddannet frisør er hårdt arbejde, og kræver en masse tålmodighed. Det tager fire år at blive uddannet som frisør, og gennem uddannelsen får du en hel masse god praktisk erfaring, som kan bruges efter endt uddannelse. At være frisør kræver til en hvis grad, også at du er i god form, da det meste af arbejdsdagen går med at stå op. Derudover står frisører ofte i positioner, hvor ryggen er mere eller mindre vredet, hvilket er ekstra fysisk hårdt for kroppen. Arbejdet kræver også at din hud skal kunne holde til en masse, da du som frisør, har med mange forskellige kemiske stoffer at gøre. 

Da arbejdet som frisør er bevist som værende et meget fysisk krævende job, er det derfor ekstra vigtigt at være medlem af den rette fagforening og a-kasse. Når et job er så fysisk krævende som jobbet som frisør, er der nemlig større chancer for arbejdsskader, end ved mange andre mindre fysisk krævende jobs. Det bedste råd til frisører, er derfor at melde sig ind i dansk frisør- og kosmetikerforbund, så du er sikret med både fagforening og a-kasse, hvis uheldet skulle være ude. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *